joi, 21 martie 2013

Tăcere de Becca FitzpatrickAMINTIRI PIERDUTE
LEGĂTURI PRIMEJDIOASE
SACRIFICII NEBĂNUITE


Într-o noapte rece de septembrie, Nora Grez se trezeşte singură în cimitirul din oraşul ei, fără să-şi poată aminti nimic din ultimele cinci luni de viaţă. Crâmpeie din trecut, cuvinte şi imagini nepământene, fără nici o legătură cu traiul ei obişnuit, îi bântuie visele şi îi dau stăruitorul sentiment că a pierdut o parte importantă din ea însăşi. Un şir de evenimente neprevăzute i-l aduc alături pe Jev, un străin frumos, cu ochii negri ca noaptea, care o înspăimântă şi o atrage în acelaşi timp. El pare să aibă toate răspunsurile şi... inima ei. Cu fiecare minut pe care îl petrec împreună, relaţia lor devine tot mai profundă, până când Nora îşi dă seama că e pe cale să se îndrăgostească. Din nou.
Când n-a mai rămas decât tăcerea, oare adevărul se va putea face, în sfârşit, auzit? Nu pierde finalul acestei poveşti incredibile, în volumul al patrulea al seriei. 

Titlu: Tăcere
Autoare: Becca Fitzpatrick
Număr de pagini: 336
Editură: Litera
Notă: 10/10

Părerea mea: Autoare continuă seria cu noi aventuri în viaţa Norei, dar şi cu acelaşi stil fermecător de a scrie. Ce-i drept, când am văzut că Nora nu şi-l poate aminti pe Patch, am înnebunit şi n-am mai lăsat cartea din mână până la pasajele cu el, savurând fiecare particică. Toată cartea este o învălmăşală totală şi îmi pare rău pentru ce a păţit Nora- aflarea faptului că tatăl celei mai mari inamice ale tale este tatăl tău natural.. nu e tocmai un lucru bun. În special dacă acesta este rău şi dispreţuitor, şi dacă acesta vrea să-şi folosească fiica în scopuri malefice, folosind şantajul. Cum va face faţă Nora unei astfel de presiuni? Asta aflaţi chiar voi, citind. Aştept păreri :3 -hugs!

Citate:
" Jev mă făcea să mă simt în siguranţă şi îmi doream să fi putut îmbutelia acel sentiment, pentru a mă servi de el ori de câte ori aveam nevoie.
Mai presus de toate, îmi doream să-l revăd pe Jev."

" - La ce te gândeşti?
  Am închis ochii pentru o clipă, adâncindu-mă în senzaţie. La cât de cald îmi e. La cât de viu şi de vibrant şi de fără minte se simte fiecare centimetru din mine în prezenţa ta."

" -Nu mai există decât un singur lucru de care nu sunt sigur. S-a întors, cu ochii săi de un negru limpede. Aş face orice pentru tine, chiar dacă asta înseamnă să acţionez împotriva instinctelor mele sau chiar a naturii mele. Pentru tine aş renunţa la tot ce am, până şi la sufletul meu. Dacă asta nu e dragoste, e tot ce am mai bun."

" -Am renunţat la ceva ce-mi doream pentru ceva de care am nevoie. Şi am nevoie de tine, îngeraş. Cred că mai mult decât vei şti vreodată. Acum eşti nemuritoare. La fel şi eu. Asta e ceva.
  -Patch... am început, închizând ochii, cu inima atârnându-mi de un fir de aţă.
  Gura lui mi-a atins lobul urechii, cu presiunea unui freamăt fierbinte.
   -Te iubesc. Vocea îi era onestă, afectuoasă. Tu mă faci să-mi amintesc cine eram. Mă faci să-mi doresc să redevin acel om. În clipa asta, ţinându-te în braţe, simt că avem şansa de a învinge diferenţele dintre noi şi de a reuşi împreună. Sunt al tău, dacă mă vrei."M.

4 comentarii:

 1. Ce frumos :) Eu tocmai am terminat-o şi deşi înainte nu îmi plăcea seria, acum o iubesc. Cum poate un singur volum să schimbe părerea despre seria întreagă! :) Mă bucur că i-am dat o şansă ;;) A fost ciudat să-l numesc pe Peticel, Jev. Sună urât :)) Şi mă enerva faptul că nimeni nu vroia să-i spună Norei despre el. Dar per total, o carte foarte bună :) Îmi plac citatele, mai ales când îi spune el îngeraş ;;) Aşa de scump :o3

  RăspundețiȘtergere
 2. Leapşă: http://13braineaters.blogspot.ro/2013/04/moonlight-masquerade-1.html

  E interesantă. Să o faceţi amândouă, renilor! Mua! :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Asta e o fotoleapşă, gagicile! Spor! :*

  http://anavae-doll.blogspot.ro/2013/04/fotoleapsa-4.html

  RăspundețiȘtergere
 4. imi doresc si eu cartea,unde o pot gasi?

  RăspundețiȘtergere