joi, 21 martie 2013

Crescendo de Becca Fitzpatrick

                                                               

O INTRIGĂ DE COŞMAR
UN MISTER COPLEŞITOR
UN ÎNGER PĂZITOR DE TEMUT


                Nora ar trebui să ştie că viaţa ei este departe de a fi perfectă. Deşi cu ajutorul lui Patch, iubitul şi îngerul ei păzitor, a scăpat cu viaţă dintr-o serie de incidente cu totul neobişnuite, primejdia e departe de a fi în trecut. Relaţia ei cu Patch nu este în cel mai bun moment al ei, iar Marcie Millar pare mai hotărâtă ca oricând să-i facă Norei viaţa un coşmar. De parcă nu ar fi de-ajuns, un nou duşman încearcă să o distrugă, iar moartea tatălui ei rămâne în continuare un mister. Cum Patch nu numai că nu îi răspunde la întrebări, dar pare chiar să-i stea în cale, Nora se vede nevoită să afle răspunsuri de una singură.
            Nu se va anunţa o vara prea tihnită, nu-i aşa?


" Fanii genului care s-au plictisit de vârcolaci şi de vampiri vor primi bucuroşi această nouă apariţie din adâncurile întunericului." -BOOKLIST

Titlu: Crescendo
Autoare: Becca Fitzpatrick
Număr de pagini: 320
Editură: Litera
Notă: 10/10

Părerea mea: Secrete, aventuri şi iubire. Şi Patch. Ahhh! Nora începe să fie confuză datorită mişcărilor lui Patch şi ajunge să fie rănită pentru că Marcie Millar îl "fură" de la ea. Dar are şi ea la rândul ei ocazia de a-l face gelos pe el: cu Scott Parnell, prietenul vechi din copilărie care soseşte în oraş.
Cu toate astea, îngerul căzut continuă să o apere pe Nora lăsând-o cu şi mai multe întrebări fără răspuns, deoarece tocmai Rixon, prietenul cel mai bun al lui Patch si noul iubit al lui Vee, încearcă să o omoare pe  dând vina pe "unicul" ei băiat iubit.
Însă, în final.. adevărul iese la iveală. 
Vă recomand cu drag cartea! ~kisses


Citate:
"Atunci m-am dorit să-l am cât mai aproape de ine. Nu voiam să plece niciodată. Aveam nevoie de el în viaţa mea şi acum, şi mâine, şi poimâine. Aveam nevoie de el cum nu avusesem vreodată nevoie de cineva. "

" -Cum rămâne cu mine? Eşti îngerul meu păzitor.
Patch m-a sfredelit din priviri.
  -Nu mai sunt, Îngeraşule. "

" Îl lăsasem să mă sărute, să mă mintă, să mă tradeze. Când mă atinsese în vis, toată vlaga se scursese din mine şi simţisem cum mă prindea din nou vraja lui. Încă avea inima mea la picioare, şi asta era cea mai mare trădare. Ce fel de om eram eu dacă nu reuşeam să-l aduc pe ucigaşul tatei în faţa justiţiei?"

" -Nu mi-e foame, Vee.
  - Bineînţeles că ţi-e foame. Tuturor le e foame. De-asta au venit toţi vânzătorii aştia ambulanţi aici."
M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu