sâmbătă, 4 mai 2013

" Fericirea începe azi " - Jamie McGuire


Intens. Periculos. Creează dependenţă.

Iubirea adevărată scoate la iveală tot ce este mai bun în tine...

Abby Abbernathy s-a hotărât să devină altcineva. Acum e o fată bună, nu bea şi nu vorbeşte urât, are haine cuminţi în şifonier.
Crede că s-a distanţat suficient de lucrurile întunecate din trecutul ei, dar când ajunge la colegiu împreună cu prietena sa cea mai bună, dorinţa de un nou început este supusă provocărilor.
Travis Maddox, şiret, isteţ şi acoperit cu tatuaje, reprezintă tot ceea ce Abby vrea – şi trebuie – să evite. Travis îşi petrece nopţile câstigând bani din lupte, iar ziua e seducătorul numărul unu al campusului.
Intrigat de rezistenţa lui Abby la farmecele sale, Travis o face să intre în viaţa lui printr-un pariu.


Titlu: Fericirea începe azi
Autoare: Jamie McGuire
Date despre autoare: Jamie McGuire s-a născut în Tulsa, Oklahoma. A urmat Northern Oklahoma College, the University of Central Oklahoma, şi Technology Center unde a absolvit cu o diplomă în Radiografie.
Cel mai recent roman al ei, „Walking Disaster” a debutat pe locul 1 in New York Times si pe listele de bestseller-uri de la Wall Street Journal. A scris si bestseller-ul „Beautiful Disaster” ( „Fericirea începe azi” ) şi seria „The Providence”.
Jamie locuieşte acum în Enid, Oklahoma cu cei trei copii ai ei şi cu soţul ei Jeff.
Număr de pagini: 438
Editura: Trei
Notă: 10/10

Părerea mea:
Este o carte foarte bună şi, chiar dacă începe ciudat, cu o luptă de-a lui Travis, m-a atras pe loc. Nu numai personajele cât şi povestea au transformat aceste pagini ale cărţii într-o lectură pasională şi îndragită. Travis, băiatul cu motocicleta, se îndrăgosteşte de Abby care, la rândul ei, încearcă să îşi renege sentimentele pentru el ieşind cu Parker. Totuşi, felul în care a atras-o Travis pe Abby în viaţa lui a fost foarte frumos, căci nu era un pariu urâcios pe care majoritatea băieţilor l-ar face, doar ca să se culce cu o fată.
La finaaal, totul iese aşa frumos şi romantic şi drăguţ încât dai pe dinafară de bucurie (cel puţin la mine aşa s-a întâmplat ). Voi ce părere aveţi despre această carte? :D ~kisses!

Citate:
„ M-am ridicat să-i cuprind faţa între palme, iar el m-a strâns în braţe, ridicându-mă pe podea. Mi-am lipit buzele de ale lui, iar el m-a sărutat, emoţionat de ceea ce tocmai spusese. În acel moment, mi-am dat seama de ce îşi făcuse tatuajul, de ce mă alesese pe mine şi de ce eram diferită. Nu era vorba de mine, şi nu era vorba de el, ci de ceea ce eram împreună, asta constituia excepţia.”

„ Experimentasem insecuritatea celor care trăiau de la o lovitură a sorţii la cealată; bărbaţi care se temeau de propriile umbre. Era lesne să te temi de partea întunecată a Las Vegasului, partea pe care firmele luminoase şi sclipiciul nu păreau să o atingă niciodată. Dar Travis Maddox nu se temea de luptă sau să se apere pe cineva la are ţinea sau să privească în ochii furioşi şi umiliţi ai unei femei dispreţuite. El putea să intre într-o încăpere şi să se zgâiască la cineva de două ori cât el, convins că nimeni nu l-ar putea atinge – că era invincibil faţă de orice ar fi încercat să-l doboare.
Nu se temea de nimic. Până să ma cunoască pe mine.”
„ –S-a terminat. Du-te acasă.
A ridicat din sprâncene.
-Pentru mine, tu eşti acasă.”

M.


Un comentariu:

  1. Mi-a atras atenţia. Travis, evident!
    Sunt curioasă şi chiar ar trebui să mai diversific şi eu lectura (de la un timp doar Stephen King citesc). Am văzut că Sab citeşte de la Janet Fitch. Awww, mă bucur! Eu am citit Leandrul Alb, o carte frumoasă pe care o recomand tuturor!

    RăspundețiȘtergere