duminică, 17 iunie 2012

Ratacire by Lauren Kate



Iadul pe pamant... cam asta inseamna pentru Lucinda Price sa fie departe de iubitul ei Daniel. Le-a luat o vesnicie sa se regaseasca, dar acum el trebuie sa o abandoneze din nou, tocmai pentru a o proteja.
La Shoreline, o scoala privata exclusivista de pe coasta de nord a Californiei, Luce are parte de experiente inedite, dar se afla, de fapt, in mijlocul unui razboi in care sunt implicate toate fortele raului. Intr-un decor cu totul nou, dar la fel de periculos, ea invata sa foloseasca umbrele ca fereastra catre vietile anterioare si descopera cu ajutorul lor ca Daniel nu i-a dezvaluit adevarul intreg. Ii ascunde ceva - ceva extrem de periculos.
E oare posibil ca Daniel s-o fi mintit? E oare posibil ca destinul ei sa fie, de fapt, cu totul altul? Cate vieti trebuie sa traiesti pentru a gasi pe cineva pentru care merita sa mori?

Autor: Lauren Kate.
Numar pagini: 333.
Pret: 39,90 lei.
Data aparitiei: 28 Septembrie 2010.

My opinion:
Avand in vedere ca in afara de primul si ultimul capitol celelalte au fost ca un fel de numaratoare inversa pentru Luce si Daniel am avut o stare de agitatie pe tot parcursul lecturarii. Ii intelegeam si sentimentele lui Luce, dar si pe ale lui Daniel. Greseala lui a fost ca, in incercarea lui de a o proteja, nu i-a spus anumite lucruri care trebuiau stiute. Din acest motiv Luce a  facut ce a facut la finalul cartii. Sper totusi ca totul va fi bine la final. N-as vrea sa se termine urat. E o poveste prea frumoasa ca sa se termine urat.
Cititi volumul doi cu drag si aveti grija! *Hugs & Kisses*

Nota : 10.
Melodia pe care am citit cartea: October - Evanescence.

Citate:
''Daca imi ating aripile de aripa ta
Durerea imi va da avant.''

''Nu-i pasa. Chiar nu-i pasa de nimeni.
Numai de ea.
Scoase un strigat cand pasi.
- Daniel!
Voci. In spatele lui, urmandu-l, apropiindu-se. Chemandu-l in timp ce patrundea tot mai adanc in trecut.
Oare avea sa o gaseasca?
Fara discutie.
Si s-o salveze?
Intotdeauna.''

''Dar, in loc sa vada stelele si pomii, si valurile ce se spargeau, ochii lui Luce se fixara pe altceva in spatele unuia dintre cosurile de pe acoperis. Ceva alb si umflat. O pereche de aripi stralucitoare.
Daniel. Ghemuit, doar pe jumatate ascuns vederii, la cativa metri distanta de locul in care ea si Miles se sarutasera. Era intors cu spatele la ea. Capul ii atarna intr-o parte.
- Daniel! il striga, simtind cum vocea i se agata de numele lui.
Cand se intoarse spre ea, expresia lui trada agonia. Ca si cum Luce i-ar fi strapuns inima cu un cutit. Isi indoi genunchii, isi dadu drumul la aripi si zbura in noapte. O clipa mai tarziu, arata ca orice alta stea pe cerul sclipitor al noptii.''


S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu