joi, 30 august 2012

Jurnalele Vampirilor 2 - Lupta de L. J. Smith



În liniştitul orăşel Fell's Church lucrurile se precipită. Damon este mai nerabdător ca oricând să o facă pe Elena partenera lui, Regina Întunericului. Elena, tot mai vulnerabilă, se confruntă cu uneltirile lui Caroline şi ale lui Tyler, în vreme ce Stefan trebuie să-şi calce jurămintele şi să-şi înfrunte pe viaţă şi pe moarte fratele.


Elena
Fata cu ochi albaştri de nestemată şi păr de aur, întotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice băiat doreşte.

Stefan
Distant şi misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deşi încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului său tragic.

Damon
Sexy, periculos şi mânat de dorinţa de a se răzbuna pe Stefan, fratele pe care îl învinuieşte că l-a trădat. Hotărât să o aibă pe Elena, e. în stare să omoare pentru ea.


Număr pagini: 254
Preţ: 7,99 lei.


My opinion:
Volumul doi e o totală răsturnare de situaţie, mai ales în cazul Elenei pe la final. Chiar dacă Damon nu s-a comportat prea frumos nici aici, eu tot ţin cu el. Cred că-mi plac personajele negative care mai târziu ajung să fie bune. Anyway, cert e că Elena devine vampir. Adică moare. Caroline şi Tyler sunt nişte... îi urăsc ( doar în carte )! Ce se mai întâmpla trebuie voi să aflaţi, bineînţeles dacă vă interesează. So, spor la citit! * Hugs & kisses *

Nota: 10

Citate:
" Acolo, în spatele stejarului ăluia secular. De acolo venea zarva. El era acolo, cu ochii lui insondabili, şi cu zâmbetul lui tainic. Şi avea nevoie de ajutorul ei. Iar ea o să-l ajute.
Scuturându-şi cristalele de gheaţă din păr, Elena pătrunse în luminişul din pădure. "

" ...Dar mai întâi va trebui să-mi spui pe cine se presupune că am ucis de data asta.
Creierul şoimului nu putea să facă faţă valului de emoţii stârnite de această întrebare. Ţipând fără cuvinte, se avântă din nou asupra lui Damon, dar de data aceasta ciomagul greu lovi din plin. Rănit, cu o aripă atârnându-i, şoimul căzu în spatele lui Damon.
Stefan se schimbă imediat în propria-i formă, simţind cumplit durerea în braţul rupt. Înainte ca Damon să se poată întoarce, îşi înfipse degetele de la mâna sănătoasă în gâtul fratelui şi îl răsuci.
Când vorbi, era aproape amabil.
- Pe Elena, şopi el şi se întinse spre gâtul lui Damon. "

" - Oh, cui îi mai pasă cine a întemeiat oraşul? Tot ce-mi doresc este s-o văd pe Elena umilită în faţa întregii şcoli.
- Şi pe Salvatore.
Ura şi răutatea în stare pură pe care le percepea în vocea lui Tyler îi făcură Elenei pielea de găină. "

S.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu