duminică, 5 august 2012

Micutele mincinoase si secretele lor - Partea a lV-a - Secretul lui Spencer





Urmeaza Spencer... Isi da intalnire cu un tip despre care afla... cateva lucruri stupefiante!
Cum si Melissa este inselata in asteptarile ei, ii propune lui Spencer sa se razbune impreuna pe el. Dar, desigur, aventura celor doua surori nu poate sa aiba un final cu adevarat fericit.
 Iar aici intervine rolul meu: sa aflu toata povestea si s-o dau in vileag...

Titlu: Secretul lui Spencer
Autoare: Sara Shepard

Parerea mea: Ultimul volum are un sfarsit stupefiant si uimitor, si in acelasi timp interesant. Surorile familiei Hastings reusesc sa se "imprieteneasca" pentru a-si face vacanta placuta, insa totul esueaza cand dau de un baiat ce joaca tenis. Lui Spencer i-a suras gandul incoltit in minte, si a vrut sa il agate, cu ajutorul surorii ei. In cele din urma.. tipul ii da atentie Melissei, ce o abandoneaza pe sora sa. Pot sa va spun ca baiatul este muuult mai in varsta decat pretinde, avand chiar si mostenitori. Asta da final suprinzator, mai ales ca surorile ii pregatesc o "surpriza"! -kisses-

Numar pagini: 170
Editura: Leda
Nota: 8,50/10
Pret: in editie de chiosc, 11 lei.

Citate:
" - Am ceva de facut, Spencer, raspunse el calm. Un lucru de care tocmai mi-am dat seama.
Se intoarse si porni spre club - fara indoiala, isi zise Spencer emotionata, sa se desparta de Ramona. Isi puse mainile pe fata, incercand sa-si potoleasca bataile inimii. Chiar in clipa aceea, pe cer, chiar deasupra apei, explodara artificii. Stralucira in fata ei - un spectacol numai pentru ea! Era recunoscatoare pentru tot acest zgomot. Numai ceva atat de puternic putea acoperi bubuiturile din pieptul ei."

" Ceea ce-si doreste ea mai mult pe lume e o familie care sa n-o urasca. O sora care s-o ajute sa-si gaseasca un iubit si sa n-o mai injunghie pe la spate. Parinti care sa-i asculte problemele si sa-i fie intotdeauna alaturi."


M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu