marți, 11 septembrie 2012

Nu plânge sub clar de lună de Heather Davis



Lumina lunii îţi poate schimba radical viaţa. 
Şi totul începe atât de simplu...
Tu. El. Luna.
Te-ai ars!

De acord, poate că în ultima vreme Shelby a făcut câteva greşeli în relaţiile cu băieţii ( dar de unde să ştie că Wes ''împrumutase" acel Porsche?). Însă mama ei vitregă reacţionează de-a dreptul exagerat când o prinde sărutându-se cu un coleg de liceu.
Urmarea? Toate planurile de vară ale fetei sunt anulate, iar ea se vede nevoită să-şi facă bagajele şi să plece într-o tabără de reeducare. Adio rochie de bal! Adio bocanci de mers în drumeţii!
Dar Tabăra Semilunii devine un loc interesant când în care îi apare fermecătorul Austin Bridges al III - lea. Tânărul ascunde însă un teribil secret pe care i-l dezvăluie noii sale prietene: este vârcolac! Shelby ştie limpede că nu ar trebui să se încurce cu el, dar nu poate întoarce spatele unui tip aflat la greu, mai ales când acesta arată atât de bine!
De aici nu mai este decât un pas până la o poveste de iubire, din care nu lipseşte magia clarului de lună...


Autor: Heather Davis.
Număr pagini: 301.
Preţ: 7,99 lei.
Data apariţiei: 2009.
Editura: Leda.

My opinion:
Când ajunsesem la partea unde Shelby află că Austin e vârcolac, m-am gândit imediat că o să fugă urlând cu mâinile pe sus, mai ales că nu l-a crezut iniţial şi îl considera un drogat. Eh, până la urmă totul s-a clarificat şi au ajuns să fie împreună! Sweet rău. Cât despre părinţii ei... mama ei vitregă e foarte enervantă, iar tatăl ei nici nu prea asculta părerile ei, ci mai degrabă pe ale soţiei. Iar Tabăra Semilunii mi s-a părut foarte ok, faţă de Canionul Roşu care e iadul pe pământ!
Spor la citit. * Xoxo *

Nota: 9.

Citate:
" Şi poate, dacă eşti suficient de norocoasă ca să ai pe cineva care ţine cu adevărat la tine, cineva în care să ai încredere, cineva care să-ţi aducă aminte că trebuie să crezi în tine, poţi să supravieţuieşti oricărei încercări - unei familii de nebuni, unei păduri interzise sau chiar celei mai groaznice tabere militare dintr-un deşert.
E posibil ca lumina lunii să aibă puteri speciale, dar iubirea este de fapt adevărata magie în lume.
Doar iubirea. "

" I-am aruncat o privire.
- Poţi să ne laşi un pic singuri, te rog? N-o să-l sărut în timp ce tu eşti...
Buzele lui Austin s-au lipit de ale mele. Acolo, în curtea invadată de soare a taberei, înconjuraţi de cactuşi, tufişuri de pelin negru şi cel mai patetic aranjament de grădină cu pietricele pe care-l văzusem vreodată, în sfârşit, m-a sărutat. Şi nu mi-a fost frică. "

" Dragă Shelby,
Eşti pe cale să reuşeşti. Nu uita să-ţi foloseşti aripile.
Cu drag,
Winters. "

" Lumina lunii are puteri speciale. Chiar şi în Beverly Hills, unde totul este strălucitor, fie că este autentic, fie că este fals, luna plină are o anumită magie. Te poate face să te comporţi nebuneşte, să-ţi asumi riscuri la care nu te-ai gândi niciodată la lumina zilei sau chiar să te dea complet peste cap. Lumina lunii îţi poate schimba radical viaţa. Şi totul începe atât de simplu...
Tu. El. Luna. Te-ai ars! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu