vineri, 4 mai 2012

Seria 'Cercul Secret' - Captiva de L.J.Smith

Lupta dintre bine si rau continua...
Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinanta de puterea - pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa - pe care tocmai si-a descoperit-o.
Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.
Va supravietui Cercul secret? Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?


Titlu: Captiva
Numar pagini: 254
Autor: L.J.Smith
Parerea mea: Am fost foarte surprinsa cand Cassie i-a devenit captiva Faye-i. Dar nu putea Faye sa nu se amestece in povestea ei. La final, totul m-a surprins foarte mult. Atatea emotii si atat suspans incadrate in doar cateva pagini. A trebuit sa indur o saptamana sau chiar mai mult, pentru ultimul volum.
Editura: CORINTeens
Nota: 10/10
Pret: 39,90
Citate: 
"Si mai mult intuneric, umflandu-se asemenea marii."

"Simti ca intregul ei corp era cuprins de un fior electric.Gandurile ii alergau unul dupa celalalt."

"Picioare care se leganau. 
Picioare care se leganau acolo unde n-ar fi trebuit sa se afle. Cineva calcand pe aer. Zburand asemenea unei vrajitoare. Doar ca picioarele nu zburau. Se leganau inainte si inapoi, incaltate cu pantofi maro-inchis. Doi pantofi maro-inchis cu ciucurasi.
Apa picura in continuare. Mirosul de ulei si de alcool rasuflat ii provoca greata.
Nu putea sa tipe. Nu putea sa faca altceva decat sa icneasca.
Picuri si leganat.
Chipul acela, chipul acela groaznic de invinetit. Fara zambetul seducator. Trebuie sa-l ajut cumva, dar cum? Nimeni nu are gatul indoit astfel cat e inca in viata. 
Fiecare detaliu oribil era atat de clar. Sfoara roasa. Umbra care se balansa pe peretele de BCA. Masinaria cu toate cadranele si intrerupatoarele ei. Si nemiscarea ingrozitoare.
Pic. Pic.
Leganandu-se ca un pendul."
 

M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu