luni, 7 mai 2012

Seria 'Cercul Secret' - Puterea de L.J.Smith

Cassie trebuie sa-si dovedeasca puterea si loialitatea...
Acum, cand Cassie face parte din cel mai interesant club posibil, intelege ca puterea are un pret - si este unul mai mare decat si-ar fi imaginat.
Aflata la mijloc, intre dorintele diferite ale celor doua conducatoare ale Cercului secret, Cassie trebuie sa-si continue lupta. De asemenea, ea are de ales intre a-si folosi puterile supranaturale ca sa le salveze viata celor din jurul ei si a-si concentra energia ca sa-l pastreze pentru ea pe Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului secret.
Va fi suficient de curajoasa ca sa abata pericolele ce planeaza asupra sabatului? Sau va cadea si ea prada Intunericului?

Titlu: Puterea
Autor: L.J.Smith
Numar pagini: 285
Parerea mea: In volumul asta se intampla o gramada de lucruri interesante. Relatii noi si oameni noi. Iar totul se schimba radical la venirea noului director. Trilogia m-a marcat, in mod foarte placut. Sentimente s-au trezit in mine, ca si cand as fi fost eu acolo, in locul personajelor. Totul a fost o lume noua, frumoasa si plina de aventuri [ chiar daca au existat repulsii intre personaje.]  Eu una sper sa va fi convins si pe voi sa cititi aceasta serie, pentru ca este de-a dreptul geniala. -hugs-
Editura: CORINTeens
Nota: 10/10
Pret: 39,90
Citate:
"Nu e nimic inspaimantator in intuneric daca-l infrunti."

"Cassie simti ca diadema ii cazuse intr-o parte. Si-o indrepta pe cap si se uita in ochii mamei sale. Era atat de fericita sa revada acei ochi privind-o si vazand-o incat uita sa-i mai raspunda."

"Lucrul de care-si aduse aminte era hematitul care i se potrivea perfect in palma, deschise cutia cu bijuterii de pe masuta de toaleta si.. se crispa. Cauta agitata cu degetele prin obiectele din cutie, dar degeaba.
Bucata de hematit disparuse.
De panica, i se pusese un nod in gat. Tot avusese de gand sa faca ceva cu piatra, dar acum, ca n-o mai avea, intelesese cat de periculoasa era."

"Oh, Dumnezeule! Nu mai avea niciun motiv sa pretinda ca totul era in regula. Umbra nici macar nu mai era lipita de stanci. Era o pata neagra de nisip, curgand precum apa, venind spre ea. Era vie.
Fugi, fugi! ii striga vocea din mintea ei. Dar picioarele n-o ascultau. Erau intepenite, paralizate. Nu putea sa fuga nicaieri. 
Casssie. Tresari, ridicand capul.Se uita dupa persoana care-i vorbea. Dar nu era o persoana. Erau valurile."

"Pata neagra curgea ca smoala, clipocind, venind spre ea. Se diviza, curgand intr-o parte si-ntr-alta a ei, incercuind-o."

"Ochii de smarald al Dianei, cu genele dese si negre, inotau deja in lacrimi."

  

M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu