luni, 4 iunie 2012

Seria 'Casa Noptii' - Aleasa by P.C. Cast & Kristin Cast



Fortele raului se pun in miscare in Casa Noptii, iar aventurile lui Zoey Redbird iau o intorsatura periculoasa. Cei pe care ii considera prieteni se intorc impotriva ei, iar dusmanii declarati ii devin, in mod ciudat, aliati. Asa incepe partea a treia a seriei, in care Stevie Rae, cea mai buna prietena a protagonistei, este transformata in zombi si incearca din rasputeri sa-si pastreze umanitatea. In plus, problemele provocate de situatia surprinzatoare de a avea trei iubiti au potentialul unui adevarat dezastru. Tocmai cand pare ca lucrurile nu pot fi mai rele de atat, incep sa moara vampiri. De-adevaratelea. Curand, Zoey si prietenii ei vor afla ca lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi...


Autor: P.C. Cast si Kristin Cast
Numar pagini: 312
Pret: 39,50 lei.
Data aparitiei: 10 Martie 2010.


My opinion:
Ca sa repet ce a fost scris in rezumat: cand ma gandeam ca nu poate fi mai rau de atat chiar a fost. Probleme cu Erik, Heath si Loren.. si mai ales cu Stevie Rae. Ca sa fiu sincera, in momentul in care am citit titlul, ma gandeam ca totul o sa se aranjeze si o sa fie frumos. Da' de unde! Lucrurile au devenit si mai rele. M-am bucurat insa aproape de final cand mi-am dat seama ca Stevie Rae o sa fie bine si o sa-si revina.
Tin sa precizez ca am plans aproape tot timpul cat am citit cartea. Bine, si din vina melodiei, dar si din vina intamplarilor. Simteam oarecum deznadejdea si frica lui Zoey dupa episodul cu Loren si Erik si ma gandeam cum de a fost posibil asa ceva.
Recomand cu drag si volumul 3. Spor la citit si nu va neglijati totusi prietenii din cauza cartii. Zic si eu.. *Kisses*


Nota: 10
Melodia pe care am citit cartea: We Are Broken by Paramore.


Citate: ''In adancul sufletului, stiam ca purta in ea multa rautate si ura, dar nici macar eu nu vedeam asta cand o priveam. Era radioasa, frumoasa si puternica. Arata exact cum trebuia sa arate o Mare Preoteasa, ca cea Aleasa de o zeita. Cum imi inchipuiam ca as putea s-o infrunt vreodata?
Apoi am simtit mangaierea vantului, arsita unei zile de vara, racoarea dulce a marii, netarmurirea salbatica a pamantului si forta spiritului meu... iar in minte mi-au rasunat vorbele zeitei: Nu uita, intunericul nu echivaleaza intotdeauna cu raul, la fel cum lumina nu aduce intotdeauna binele.''


''Spre amuzamentul meu, Nala mi-a stranutat in fata, am scos un ''ihh'' si am grabit pasul in camera, sa inhat cutia de batistute pe care o aveam pe noptiera.
Ca de obicei, Nala mi-a rezumat perfect viata: destul de amuzanta, destul de scarboasa si al naibii de complicata.''


''Vantule, alunga cele pangarite,
Focule, purifica a urii innegurire,
Apa, curata relele dorinte neostoite,
Pamantule, alina-i sufletul napadit de bezne,
Sufla spirit asupra ei, mortii s-o smulgem mai lesne!''


''- S-a destramat? S-a destramat Impregnarea dintre mine si Heath?
- Da. Acum a fost inlocuita de Impregnarea dintre noi doi. S-a rasucit in asa fel incat trupul meu a ajuns sub al lui. Si acum hai sa terminam! Lasa-ma sa te iubesc, dragostea mea!''




S.

Un comentariu:

  1. Am reînceput citirea acestor romane de dragul lui Erik şi...my fuuuck! Pulsul o ia razna şi încă nu am aflat cine a omorât-o pe profesoara Nolan şi dacă s-a împăcat cu Erik. Mi-e friiiiicăăăă :-ss!

    RăspundețiȘtergere