sâmbătă, 18 august 2012

'Iubitul Virtual' de Kate Brian



Este absolut perfect!
De-ar fi si real...

Cand Shawn, iubitul lui Isabelle, o paraseste pe aceasta cu doar o luna inainte de balul de absolvire, Lane si Vivi, prietenele ei cele mai bune, se hotarasc sa treaca la actiune.
Din cateva miscari pe tastatura calculatorului, creeaza pe MySpace pagina lui "Brandon", baiatul perfect care s-o scoata pe Isabelle din aceasta relatie nefericita. Ce pacat ca e doar virtual!
Dar fetele au si la asta o solutie: il atrag in planul lor pe Jonathan, un baiat incredibil de sexy de la alt liceu, care sa joace rolul lui Brandon. Insa cand Vivi se indragosteste de Jonathan, iar Shawn face tot posibilul sa reia relatia cu Isabelle, intregul complot pare a se narui...
"O harjoaneala amuzanta.. o intriga spumoasa, cu personaje cuceritoare!" -SCHOOL LIBRARY JOURNAL
"Haosul inevitabil al incurcaturilor si happy-endul se dovedesc a fi o combinatie irezistibila pentru cititori." -PUBLISHERS WEEKLY

 Titlu: Iubitul Virtual
Autoare: Kate Brian
Date despre autoare: KATE BRIAN este pseudonimul literar al lui Kieran Scott ( n. 1974), scriitoare americana cunoscuta pentru cartile sale de succes adresate tinerilor, precum si pentru romanele chick-lit. Celebritatea i-a adus-o seria Private, devenita bestseller New York Times si USA Today, urmata de spin-off-ul Privilege. Printre cele peste douazeci si cinci de romane ale autoarei se mai numara Sweet 16, Clubul V ( aparuta la Editura Leda), The Princess and the Pauper, The Book of Spells, precum si o serie de carti publicate sub numele propriu sau sub pseudonimul Emma Harrison ( actorii ei preferati fiind Emma Thompson si Harrison Ford). 
Nascuta in Montvale, New Jersey, Kate Brian a absolvit Universitatea Rutgers cu o licenta in engleza si jurnalism. Timp de patru ani a lucrat ca redactor, dupacare si-a dedicat tot timpul scrisului. Locuieste in New Jersey, impreuna cu sotul si fiul ei.
Parerea mea: Este o carte tare draguta, cu sfarsit vesel, ceea ce a picat tocmai bine! Imediat ce fetele au creat contul pe MySpace, totul devine o harababura in viata lor, in special cea a lui Lane, insa totul are si o parte extreeem de frumoasa pe care o veti afla numai citind romanul pana la sfarsit. Va zic doar ca toti vor fi fericiti si ca Curtis are si el o pasiune pentru Lane scursura de Shawn pleaca definitiv din viata Isabellei! ~hugs!
Numar pagini: 335
Editura: Leda
Pret de chiosc: 11 lei
Nota: 9/10

Citate:
" .. Geniile nu sunt niciodata apreciate in timpul vietii lor!"
"Vivi o privi nesigura, cu mila, pe Lane. Iar lui Lane i se parea ca toata lumea se oprise, in vreme ce copacii si cutiile postale continuau sa zboare prin fata ei. Ca si cum n-ar fi fost cu adevarat acolo."
"Trebuie sa-i lasi pe oameni sa greseasca. Nu-ti poti tine prietenii sub control. Daca incerci sa faci asta, o sa ai parte numai de relatii tensionate."
"... Vorbise in numele ei si-si asumase riscul.
Iar acum statea pe o podea rece de gresie, uda leoarca, cu degetul mare de la picior pulsandu-i in mana, cu inima distrusa si cu lacrimi curgandu-i pe fata. Si cu asta, basta!"

"Vivi trase adanc aer in piept. Lane avea dreptate. Era cazul sa sarbatoreasca. Era o izbanda. Isabelle era fericita. Mergea la balul de absolvire cu baiatul visurilor ei. Vivi ar fi vrut doar ca acesta sa nu fie baiatul propriilor ei visuri. Fii atent ce-ti doresti ca s-ar putea inplini! "

"... O sa fie bine. Din lucrul asta n-o sa mai ramana decat o amintire indepartata."


M.

2 comentarii:

  1. Eu am ramas dezamagit de aceasta carte. Citisem mai multe recenzii in care era laudata si am cumparat-o si eu. Pe la jumatatea ei ... am renuntat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi pe mine m-a bătut gândul să o iau, dar...neee. Nu mă prea atrage :-?

    RăspundețiȘtergere