joi, 3 mai 2012

Seria 'Casa Noptii' - Tradarea by P.C. Cast & Kristin Cast



Viata lui Zoey devine, in sfarsit, frumoasa - a inteles ca a fost inzestrata cu puteri neobisnuite de catre Zeita Noptii si este acum noua preoteasa a Fiicelor Intunericului. A inceput sa se simta acasa in Casa Noptii si are chiar un iubit.. sau doi.
In acest timp in lumea oamenilor se petrec niste crime ingrozitoare care duc spre Casa Noptii. Ca si cum lucrurile nu ar fi fost destul de complicate, moartea loveste si Casa Noptii, exact cand Zoey are mai mare nevoie de prietenii ei. In cele din urma ea trebuie sa gaseasca in sine insasi curajul de a infrunta o tradare teribila, care ar putea sa-i distruga sufletul si sa puna in pericol intregul univers al scolii.

Autor: P.C. Cast si Kristin Cast
Numar pagini: 312
Pret: 39,50 lei.
Data aparitiei: 3 Decembrie 2009.

My opinion:
Imi amintesc si acum cat am asteptat ( si mai ales cum ) pana sa imi cumpar si volumul doi. Numaram zilele pana la sfarsitul fiecarei saptamani ca sa-mi pot lua urmatorul volum. Si eu care credeam ca nimic n-o sa fie mai frumos ca volumul intai ( inceputul )... Ok, m-am inselat. Citeam si virgula si punctul, doar ca sa nu se termine. In timp ce citeam si vedeam ca sunt din ce in ce mai putine pagini ma intrebam de ce lucrurile frumoase dureaza putin. Da, stiu, poate unora nu le-ar placea cartea, dar nu-mi pasa. Eu o ador. Imi place ca, in sfarsit, Zoey a reusit sa se simta ca acasa. Am ramas insa socata in momentul in care a murit cea mai buna prietena a ei, Stevie Rae. Bine caaa.. nu de tot. Nu zic mai mult si va las sa aflati. Mai spun doar ca atunci cand am ajuns la partea mortii fetei si am citit descrierea sentimentelor lui Zoey am.. simtit un gol in stomac. Nici acum nu-mi pot da seama exact de ce ( chiar daca am citit volumul de doua ori si de fiecare data am simtit acelasi lucru ) si probabil n-o sa aflu prea curand.
Daca v-a placut primul volum, Semnul, sigur va va placea si cel de-al doilea. So, spor la citit si simtiti-va bine intr-o alta lume. *Kisses*

Nota: 10
Melodia pe care am citit cartea: Careful by Paramore.

Citate:  "... Aratam cumplit. Eram palida, iar sub ochi mi se desenau cearcane vinetii. Desenele safirii de pe fata, spate si umeri contrastau puternic cu albul pielii si cu petele ruginii de sange de pe corp. Nu-mi scosesem colierul Fiicelor Intunericului. In lumina din baie, argintul lantisorului si aramiul granatelor straluceau.
- De ce? am soptit. De ce ai lasat-o pe Stevie Rae sa moara?"

"- Nu te-am uitat nici eu, l-am auzit si pe Erik.
Mireasma unei pajisti inverzite s-a raspandit deodata in jurul statuii lui Nyx, iar prietenii mei au zambit, inlacrimati. Inaite sa pornim, am inchis ochii si am inaltat o ruga, o promisiune pe care o credeam cu tot sufletul. 
,, Am sa vin dupa tine, Stevie Rae.,, "

"Am strans rochia la piept si am incercat sa nu ma gandesc ca Erik imi cumparase un cadou extraordinar de meserias, iar eu, drept rasplata, ii supsesem sangele lui Heath si flirtasem cu Loren. Si, in timp ce incercam sa alung gandul asta, ma straduiam sa ignor glasul constiintei care imi spunea intruna: Nu-l meriti... nu-l meriti... nu-l meriti..."

S.

Un comentariu:

  1. Asta clar mi-a plăcut!
    Am citit cam prin clasa a VIII-a şi am reluat acum lectura. Pulsul o ia razna!

    RăspundețiȘtergere