sâmbătă, 7 iulie 2012

Micutele mincinoase si secretele lor - Partea I - Secretul Hannei



Sa-ncepem cu Hanna... Prietenul ei loial, Lucas, pleaca in vacanta impreuna cu familia. Ramasa singura, Hanna merge pe furis la fitness, incearca sa-si faca o noua prietena si viseaza la o intalnire personala cu antrenorul ei. Ce se va intampla insa in cele din urma?
Desi Hanna se straduieste sa tina totul secret, eu am aflat si va spun si voua...

Titlu: Secretul Hannei

Autoare: Sara Shepard

Date despre autoare: SARA SHEPARD este autoare indragitei serii Micutele mincinoase, devenita bestseller si ecranizata cu succes pentru televiziune de ABC-Family. S-a nascut in Pennsylvenia si a absolvit New York University, obtinand un master la Brooklyn Colleger. Pe langa seriile pentru adolescenti Micutele mincinoase si Jocul Minciunii, a publicat si romanele All The Things We Didn't Say (2009) si Everything We Ever Wanted (2011). Scrie de cand se stie, desi cand era mica si-ar fi dorit sa devina actrita de telenovele, designer de jocuri lego, regizor, artist plastic, genetician sau editor de reviste de moda. De asemenea, realizeaza instalatii artistice si jocuri video.
Parerea mea: Nu mi se pare plictisitoare deoarece actiunea se petrece repede, si da un farmec volumelor. Hanna este neinteleasa de catre familie, si afland ca prietenul ei Lucas pleaca in vacanta lasand-o acasa, se gandeste sa se plimbe prin magazine. Mare fu surpriza cand a vazut ca s-a ingrasat, si s-a dus la sala.. unde a intalnit un instsructor tanar. S-a dus la programul lui de slabit de sarbatori.. si de acolo multe, foarte multe peripetii. Va las pe voi sa aflati, dragilor! -kisses-

Parerea mea: Este interesanta aventura si isteria din acest volum. Hanna este incarcata de o multime de sentimente, insa reuseste cu bine sa le faca fata, chiar daca "toata lumea" o tradeaza. Nu va dau mai multe detalii, ramane de voi sa aflati. -hugs-

Numar pagini: 174
Editura: Leda
Nota: 8,50/10
Pret: in editie de chiosc, 11 lei.
Citate:

"Imediat ce iesi in aerul rece, suspina inabusit. Lacrimile ii siroiau calde pe obraz. Merse clatinat pana la masina si se propti de capota, simtind ca se sparsese in ea un balon imens cu apa. Planse din cauza ca Ali murise. Din cauza ca Mona o ingrozise. Din cauza ca noua ei familie era un cosmar. Din cauza ca nu avea nicio veste de la Lucas. Din cauza ca se tinuse dupa Vince, cand cel pe care il voia cu adevarat era Lucas. Totul parea atat de... gresit. "

"Hanna scruta parcarea printre lacrimi."

"Gaurile din armura ei de tipa cool sunt mai vizibile decat parfumul de liliac al lui Kate."


M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu