luni, 9 iulie 2012

Micutele mincinoase si secretele lor - Partea a lll-a - Secretul Ariei



E randul Ariei.. Excursia planuita de tatal sau se dovedeste a fi un fiasco, asa ca sa intoarce singura acasa. Temerile ei ca se va plictisi nu se confirma, pentru ca are parte de o vizita-surpriza care-i va reaprinde vechea pasiune pentru... Islanda.
Desi lucrurile nu se sfarsesc tocmai bine, Aria e convinsa ca n-o sa afle nimeni nimic despre aventura ei.
Noroc cu mine, ca am stat cu ochii pe ea...

Titlu: Secretul Ariei
Autoare: Sara Shepard

Parerea mea: Devine de o frumusete incurabila cand Aria pleaca in Atlantic City, cu viitorul ei sot, Hallbjorn. Insa lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Se termina destul de urat "visul", deoarece Aria urmeaza sa afle ca el doar a folosit-o. Ea anuleaza casatoria imediat cand afla ca Hallbjorn a eliberat doua pantere argintii, lasandu-le libere prin oras. Nu il anunta, si pleaca inapoi acasa.  Cum s-a petrecut totul, aflati voi. -kisses-

Numar pagini: 167
Editura: Leda
Nota: 8,50/10
Pret: In editie de chiosc, 11 lei.

Citate:
"Ea isi indrepta coloana vertebrala, se lasa putin in fata si-i atinse buzele cu ale ei. Gura lui era calda si ferma si avea gust de miere. Si, pentru prima oara dupa luni de zile, Aria nu se mai gandi deloc la Ezra, Ali sau A."

"Aria isi stranse buzele. Prajiturile ecologice fara gluten, in loc de tortul de nunta facut cu grasime, unt si gluten, o cam intristau. Nu ca si-ar fi imaginat prea des cum va fi nunta ei, dar isi inchipuise intotdeauna ca va avea un tort cu trei etaje si doua figurine in varf. Numai ca, in loc de mire si mireasa, ea se gandea la un cal si un porc. Sau doi cosmonauti din Lego. Sau un cutit si o furculita."

"Asta-i necazul cu fetele cu mofturi de artiste. Trateaza viata ca pe-o panza goala, pictand ceva nou peste pasii lor incorecti si neinvatand niciodata din greseli. Fiecare barbat nou si fiecare alt oras nu sunt decat ocazii de a incerca sa fie o alta persoana."

"Realitatea isi va scoate coltii."


M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu