sâmbătă, 7 iulie 2012

Micutele mincinoase si secretele lor - Partea a ll-a - Secretul lui Emily


Sa continuam cu Emily... La indemnul mamei ei si cu anumite scopuri... secrete, Emily ajunge sa joace rolul lui Mos Craciun. Isi face patru noi prietene foarte bune - spiridusii care o ajuta sa la imparta daruri copiilor -, dat lucrurile nu merg cum isi propusese ea.
Nu mi-a fost deloc greu sa o urmaresc din umbra, asa ca iata-ma povestindu-va ce i s-a intamplat...

Titlu: Secretul lui Emily

Autoare: Sara Shepard

Parerea mea: Este amuzant cum Emily se imprieteneste cu "spiridusii cei rai", insa ea afla multe lucruri despre ei, si se simte inteleasa in prezenta lor. Numai ca.. s-a intamplat ca mama ei sa o urmareasca de pe telefon, si astfel au demascat noul plan al spiridusilor. Cum ajunge Emily sa santajeze un politist pentru a le scoate din arest pe fete, o sa aflati doar voi citind cartea. -hugs-

Numar pagini: 167
Editura: Leda
Nota: 8,50/10
Pret: in editie de chiosc, 11 lei.

Citate:
"Puse racheta pe pamant si aprinse chibritul. Fitilul lua foc imediat, arzand mai repede decat se asteptase ea. Pasi inapoi tocmai cand racheta tasni spre cer cu un suierat ascutit. Pocni in aer, imprastiind un nor de scantei inspre pamant."

"Atinse vitrina cu varful degetelor, reflexia ei vaga clipind catre ea. Fotografia lui Ali din clasa a cincea era in mijlocul colajului; pret de-o clipa, lui Emily i se paru ca o cauta din priviri din spatele sticlei."


M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu