luni, 9 iulie 2012

Seria 'Casa Noptii' - Iertarea by P.C. Cast & Kristin Cast



Cat de stranse trebuie sa fie legaturile de prietenie si cat de puternica afectiunea, pentru a vindeca ranile unei inimi ranite?
Zoey si Stark s-au intorc la Casa Noptii, dar nu si neschimbati. Stevie Rae este tot mai atrasa de Rephaim, un secret care o izoleaza de prieteni, de profesori si de initiatii rosii. Cand Neferet este tot mai aproape de imortalitatea pe care si-o doreste si Kalona se intoarce, Zoey si prietenii ei vor trebui sa treaca peste probleme pentru a razbi.

Autor: P.C. Cast si Kristin Cast.
Numar pagini: 302.
Pret: 39,50 lei.
Data aparitiei: 27 Septembrie 2011.

My opinion:
In acest volum m-a emotionat foarte mult legatura lui Stevie Rae cu Rephaim. El a invatat sa iubeasca datorita ei si, desi tatal lui s-a intors si vrea sa se razbune, considera ca tot mai importanta e Stevie Rae. O protejeaza fara sa stie nimeni si incearca sa fie aproape de ea atat cat se poate.
M-am bucurat cand Nyx l-a iertat pe Rephaim pentru tot ce a facut alaturi de Kalona si i-a dat sansa de a fi un baiat normal - chiar daca nu in totalitate.
Zoey si-a gasit in sfarsit pe cineva si nu mai umbla 'din floare in floare' ceea ce e bine. Stark e aproape de ea, o ocroteste si o iubeste. Toata actiunea pentru mine se termina, brusc, aici. Celelalte volume n-au aparut in Romania, deci inca stau in suspans pentru sfarsit. Totusi, va recomand volumul si sper sa fiti rabdatori pana la urmatorul. * Kisses & hugs *

Nota: 10
Melodia pe care am citit cartea: I Belong To You - Muse.

Citate:
'' ... Gaseste-o pe Zoey Redbird! Condu-mi spiritul la ea! Urmeaza legatura dintre noi! Daca ea se afla in Tinutul Viselor, nu se poate ascunde de mine. Spiritele noastre se cunosc prea bine. Acum, pleaca! ''

'' - Esti asa frumoasa, a spus Stark, in timp ce urmarea cu degetul desenul tatuajului care mi se incolacea in jurul taliei. Atingerea lui m-a facut sa tremur. Ti-e frica? a intrebat si m-a tras mai aproape.
- Nu tremur de frica, am soptit printre saruturi, cu buzele lipite de ale lui. Tremur pentru ca te doresc atat de mult.
- Esti sigura?
- Absolut sigura. Te iubesc, Stark.
- Si eu te iubesc, Zoey. ''

'' Nu exista nici o explicatie rationala, dar asta nu facea ca lucrurile sa fie mai putin adevarate. O atinsese pe Stevie Rae si, pentru o secunda, isi imagina cum ar fi fost.
Ar fi putut sa o iubeasca.
Ar fi putut sa o protejeze.
Ar fi putut sa aleaga Lumina in locul Intunericului. ''

''  Rephaim o privi in ochi. Ii zari intrebarea in privire si ii raspunse inainte ca el sa o rosteasca.
- Nu vad un monstru cand te privesc - nici in afara, nici in interior. Asa ca nu sunt dezgustata de tine. Te iubesc, Rephaim. ''

'' Ea ii zambi cu atata dragoste si incredere in privire, incat el avut senzatia ca o sa-i sara inima din piept. Nu conta decat Zoey - pentru el va conta intotdeauna doar Zoey.
- Mai faci iar dragoste cu mine? sopti ea.
Drept raspuns, Stark o trase si mai aproape si o saruta prelung si incet. Inainte ca totul sa o ia razna, ultimul lui gand fu: Niciodata n-am fost mai fericit... ''

S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu