luni, 9 iulie 2012

Seria 'Casa Noptii' - Tentatia by P.C. Cast & Kristin Cast






Secrete intunecate si suspiciuni nemarturisite ameninta prietenia dintre Zoey si Stevie Rae. Nelinistita de legatura ei profunda cu A-ya, fecioara plasmuita odinioara de femeile cherokee pentru a-l seduce pe maleficul Kalona, Zoey se lupta sa-si infranga dorinta de a-l iubi pe frumosul inger cazut, cand acesta incearca in fel si chip sa o prinda in mrejele sale. Inca o data, intunericul ameninta sa puna stapanire pe Casa Noptii.

Autor: P.C. Cast si Kristin Cast.
Numar pagini: 367.
Pret: 39,50 lei.
Data aparitiei: Februarie 2011.

My opinion:
Imi place foarte mult ca in acest volum nu povesteste doar Zoey. Ci si Stevie Rae. Ceea ce ascunda aceasta din urma poate sa le distruga prietenia, dar in final nu o va face. Aparitia lui Rephaim schimba tot si, mai ales, o schimba pe Stevie Rae. Nici prin cap nu-mi trecea ca cei doi s-ar putea impregna.. sau si mai si, indragosti. A fost ceva ciudat. Parca nu ma mai atrageau asa tare partile cu Zoey si asteptam din ce in ce mai mult sa vina partile cu Stevie Rae si Rephaim. Oricum, alt volum genial. Vi-l recomand. * Kisses & hugs *

Nota: 10
Melodia pe care am citit cartea: Memories - Within Temptation

Citate: 
'' Zoey nu era proasta. Stia ca se petrece ceva. Era evident, dar Stevie Rae habar nu avea cum si-ar putea incepe marturia. Erau atatea lucruri de explicat. Iar ea chiar nu-si dorea sa se intample una ca asta. ''

''- Ai grija de tine. Daca nu... a probabil ca... aaa... o sa simt ca nu mai esti, a ezitat el, de parca n-ar fi stiut cum sa spuna lucrul asta.
- Da, e valabil si pentru tine. Inainte sa ridice bratele ca sa despice pamantul a adaugat: Mersi ca mi-ai salvat viata. Ti-ai platit pe de-a-ntregul datoria.
- E ciudat, dar nu simt ca m-am eliberat de ea, a rostit el bland. ''

'' Erik a facut un gest de stapan de sclavi si Venus efectiv s-a repezit la el. Si-a strecurat bratul pe sub al lui si si-a storcit sanul de cotul lui. Apoi s-au pornit sopacaielile, de parca le-ar fi prins cineva cu chibritul.
- Erik si Zoey s-au despartit!
- Erik e cu Venus!
- Zoey si Erik nu mai sunt impreuna!
La naiba! ''

S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu